Home > Historisch overzicht


La Ferme Riola bestaat sinds 1938 opgericht door Ernest Gasiglia. Het is een pluimvee exploitatie en dit sinds drie generaties.
In 1976, is het idee ontstaan om een camping op de boerderij te openen om het inkomen te verbeteren doordat de oogst verminderde en dit is gedaan door Roger Gambiez.
Zo gaan er drie vakantiehuisjes open.
Tien jaar later, door het toenemen van de toeristen in de streek, wordt de boerderij een camping "Aire Naturelle".
In 1990, door het aanleggen van het eerste zwembad, nemen de klanten toe en worden er meerdere bezigheden aangeboden.
In 2002, Joel Gambiez, uitbater van het familiebedrijf, steld zijn zoon Claude aan en zo komen nieuwe idëen uit de bus om de camping nog te verbeteren.
Claude Gambiez, vierde generatie is momenteel de uitbater van dit famililie bedrijf, na Ernest gasiglia, Roger Gambiez en Joel Gambiez.
Claude geeft een "vernieuwing" aan de camping.
In 2006, wordt de pluimvee exploitatie, eerste activiteit, volledig opgegeven. De camping en de vakantiehuisjes worden de voornaamste bezigheid. De olijfcultuur blijft wel belangrijk mits er 400 olijfbomen te onderhouden zijn (knippen, plukken...).
In 2007,krijgt de camping het kwaliteismerk van camping en tourisme.
Elk jaar worden de activiteiten uitgebreid, aangenamer en ook de aanleg van een nieuw zwembad alsook de renovatie van het sanitair.


Het is met plezier dat wij u bedanken, onze klanten, voor uw vertrouwen en uw positieve opmerkingen geven ons de moed om verder te gaan en om u tevreden te stellen.
We hopen dit verhaal verder te schrijven...